Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongeren bewerken vrouw op straat met schaar en scheermes

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 15:45

Een vrouw is vorige week donderdag in Maastricht bruut mishandeld en verwond door vier jongeren.

Ruim een week na het incident is het door de politie Maastricht pas naar buiten gebracht.

Schaar en scheermes
De vrouw fietste die middag tussen 15:00 en 15:10 uur op de Molenweg richting Rothem toen het fietspad geblokkeerd werd door het viertal. Ook stonden er drie brom- of snorfietsen in de weg. De vrouw werd aan haar haren van de fiets getrokken. De jongeren knipten met een schaar stukken uit haar haren. Daar bleef het niet bij, want een van de jongens kraste met een scheermes in haar armen. Ook kreeg het slachtoffer klappen in haar gezicht.

Koplampen
De daders stopten met de mishandeling toen ze in de verte koplampen van een auto zagen verschijnen. Ze sprongen op hun bromfietsen en vluchtten in de richting van de wijk Amby. De jongens hadden geen helmen op.

De politie heeft de mishandelaars nog niet op weten te sporen en zoekt om die reden de bestuurder van de auto en andere getuigen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen