Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongens (15) en (17) vast voor supermarktoverval Swalmen

Geplaatst opdinsdag 21 januari 2020 - 16:05

Twee Venlonaren van 15 en 17 jaar zijn aangehouden op verdenking van een overval op een supermarkt in Swalmen, maandagavond.

Rond 20:45 uur werd een supermarkt van Jan Linders aan het Sint-Jansplein overvallen.

Vijf tot zes overvallers
Na de overval stuurde de politie een opsporingsbericht uit. Daarin stond dat ze zochten naar een groep van vijf à zes overvallers in de leeftijd van 15 tot 20 jaar. Later op de avond meldde de politie dat ze twee verdachten had opgepakt. Ze hadden zich beiden verstopt in twee verschillende voortuinen. Dinsdag kwam de politie met meer nieuws over de identiteit van die verdachten.

Het is nog onbekend of er iets is buitgemaakt.

Video: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen