Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongen vast met voet in goal: brandweer schiet te hulp

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 13:21

De brandweer is maandagmiddag uitgerukt naar een basisschool in Nederweert-Eind. Daar zat een jongen vast met zijn voet in een goal.

Dit laat Weertdegekste weten. De hulpdiensten moesten rond 12:15 uur richting de Sint Gerardusstraat.

Eerste hulp
Volgens de lokale website boden de medewerkers van de school meteen eerste hulp. Zo werd de jongen op een stoel gezet en beschermden ze hem met een paraplu tegen de zon. Uiteindelijk heeft de brandweer hem uit zijn benarde positie kunnen bevrijden. Volgens de nieuwssite was er ook een ambulance opgeroepen, maar uiteindelijk bleek dat de jongen ongedeerd was.

Opnieuw raak
Het is niet de eerste keer dat er iemand klem komt te zitten in het voetbaldoel. Drie jaar geleden moest de brandweer er ook al aan te pas komen om iemand uit de spijlen te bevrijden. Ook toen bleef het slachtoffer ongedeerd.

Lees ook: Brandweer bevrijdt jongen uit school

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen