Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Jongen van 12 opgepakt na gewelddadige burenruzie

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 12:27

Bij de uit de hand gelopen burenruzie in Venlo is maandagavond een twaalfjarige jongen opgepakt.

De buren kregen het op de Pieter Breughelstraat met elkaar aan de stok. Nadat de ene buurman de andere had neergestoken, ging het slachtoffer naar binnen om een wapen te pakken. Daarmee schoot hij zijn aanvaller neer.

Lees ook: Schot gelost en mes getrokken bij burenruzie in Venlo

Direct opgepakt
Er werden direct twee mensen opgepakt. Het gaat om de twaalfjarige jongen en een 50-jarige vrouw. De twee slachtoffers (20 en 55) moesten naar het ziekenhuis. Zij worden door de politie ook gezien als verdachten.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen