Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongen met halve kilo hennep aangehouden in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 4 juni 2015 - 21:17

De politie in Maastricht heeft donderdag een minderjarige jongen aangehouden bij station Maastricht Randwyck. Hij had ruim een halve kilo hennep bij zich.

De drugs was bestemd voor uitvoer naar België. Ook bleek de jongen nog een gevangenisstraf van tien dagen open te hebben staan.

Meer aanhoudingen
De politie heeft donderdag meer aanhoudingen verricht in Maastricht. Zo zijn op de Raamstraat twee personen aangehouden vanwege samenscholing. Eén van de twee was in het bezit van hard- en softdrugs. Beide kregen een proces-verbaal en een gebiedsontzegging.

Op het Stationsplein werden acht personen aangehouden vanwege samenscholing. Ook zij kregen allemaal een proces-verbaal en een gebiedsontzegging.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Coffeeshop verkoopt aan buitenlander: 2 aanhoudingen
Man uit Maastricht aangehouden na gevonden hennep
Hennepkwekerij in Maastricht opgerold
Hennep Drugs Maastricht Koffer
Politie vindt koffer vol hennep in Maastricht
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen