Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongen bewusteloos na mishandeling op kermis

Geplaatst opmaandag 2 oktober 2017 - 22:16

Een vijftienjarige jongen is op de kermis in Brunssum ernstig mishandeld. Volgens zijn moeder raakte de jongen daarbij buiten bewustzijn.

De jongen werd rond 16:30 uur zondagmiddag bij de suikerspinkraam belaagd, meldt de vrouw op Facebook. Ook toen de jongen op de grond lag werd hij nog geschopt.

Filmpje
In het honderden keren gedeelde bericht vraagt de moeder van het kind aan getuigen om zich te melden bij de politie. Ook zou het incident gefilmd zijn, dat filmpje zou ze zelf ook graag willen zien.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen