Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongen (16) uit Venray opgepakt voor steekpartij in Overloon

Geplaatst opzondag 6 juni 2021 - 8:25

Voor een nachtelijke steekpartij in een woning in het Brabantse Overloon, net over de provinciegrens, is in de nacht van zaterdag op zondag een 16-jarige jongen uit Venray aangehouden.

De hulpdiensten werden kort na 01:00 uur gealarmeerd. In totaal rukten vijf politiewagens en twee ambulances uit naar het huis aan de Oploseweg.

Gewonde
Aan de steekpartij is een schermutseling voorafgegaan. Een bewoner is gewond geraakt aan zijn buik en heeft de nacht doorgebracht in het ziekenhuis in Venlo. Het slachtoffer was na de steekpartij aanspreekbaar.

Video: SK-Media

Onderzoek
In de woning waren verschillende gasten aanwezig. Zij hebben getuigenverklaringen afgelegd. Ook is er sporenonderzoek gedaan. De jongen uit Venray wordt zondag verhoord. Op basis van alle verklaringen wil de politie een beeld krijgen van wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen