Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongen (15) vlucht na doorknippen enkelband, gepakt in bosjes

Geplaatst opvrijdag 22 februari 2019 - 15:58

De politie heeft een voortvluchtige jongen aangehouden in Heerlen. De 15-jarige bleek een week eerder zijn enkelband doorgeknipt te hebben.

De politie kon de voortvluchtige jongeman woensdag aanhouden, meldt politie Heerlen vrijdag via Facebook.

Straatrover
De tiener werd woensdag aangehouden in de Heerlense wijk De Hei. Hij was op de vlucht geslagen nadat hij zijn enkelband had doorgeknipt. Die enkelband kreeg hij, na een tijd vastgezeten te hebben, vanwege het plegen van diverse straatroven.

Verstopt in de struiken
Nadat de politie een melding kreeg dat hij de enkelband had doorgeknipt, werd een onderzoek ingesteld. Uiteindelijk kon de politie gevluchte tiener aanhouden in een struikgewas waar hij zich verstopte na het ontvluchten van een woning.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen