Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongeman (17) opgepakt voor overval op supermarkt

Geplaatst opwoensdag 24 april 2019 - 17:24

De recherche heeft woensdag een 17-jarige Maastrichtenaar opgepakt voor een overval op een supermarkt in zijn woonplaats.

De winkel aan de Clavecymbelstraat werd woensdagavond 6 maart overvallen. Na de overval werd gezocht naar twee verdachten.

Doorzoeking
De woning van de aangehouden jongeman is woensdagmorgen doorzocht. De recherche kwam de verdachte op het spoor door onderzoek. Vorige week werden nog bewakingsbeelden via social media verspreid.

Lees ook: Tweetal op de vlucht na gewapende overval supermarkt

De overvallers bedreigden bij de kassa zowel de caissière als een klant. Ze gingen er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor.

De politie sluit niet uit dat er meer mensen worden aangehouden voor de overval.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen