Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongeman (17) opgepakt voor overval op supermarkt

Geplaatst opwoensdag 24 april 2019 - 17:24

De recherche heeft woensdag een 17-jarige Maastrichtenaar opgepakt voor een overval op een supermarkt in zijn woonplaats.

De winkel aan de Clavecymbelstraat werd woensdagavond 6 maart overvallen. Na de overval werd gezocht naar twee verdachten.

Doorzoeking
De woning van de aangehouden jongeman is woensdagmorgen doorzocht. De recherche kwam de verdachte op het spoor door onderzoek. Vorige week werden nog bewakingsbeelden via social media verspreid.

Lees ook: Tweetal op de vlucht na gewapende overval supermarkt

De overvallers bedreigden bij de kassa zowel de caissière als een klant. Ze gingen er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor.

De politie sluit niet uit dat er meer mensen worden aangehouden voor de overval.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen