Overslaan en naar de inhoud gaan

Jonge vrouw van de fiets gereden

Geplaatst opmaandag 7 januari 2019 - 7:59

Op de St. Jozefslaan in Weert is een fietsster maandagochtend aangereden door een automobilist.

Dat meldt de lokale nieuwspagina WeertDeGekste.nl.

Oversteken
Het ongeluk gebeurde net voor 6:00 uur. De automobilist kwam vanuit de Victor de Stuersstraat en wilde de St. Jozefslaan oversteken. Daarbij zag de bestuurder van de auto de fietsster over het hoofd.

Gewond
Voorbijgangers boden direct hulp en ook de hulpdiensten snelden toe. De fietsster is door ambulancepersoneel nagekeken. De jonge vrouw raakte slechts licht gewond; ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen