Overslaan en naar de inhoud gaan

'Jonge' Lieke Martens schittert in nieuwe pindakaas-reclame

Geplaatst opmaandag 16 juli 2018 - 16:51

Een 'jonge' Lieke Martens schittert in een nieuwe reclame van een in Nederland wereldbekend pindakaas merk.

De beste voetbalster van de wereld volgt Pieter van den Hoogenband en Robin van Persie op in de reclamespot. Volgens het reclamebureau was het na al die jaren waarin we 'jongetjes groot zagen worden, tijd voor een meisje in de hoofdrol'.

Vereerd
"Ik voel me vereerd en vind het tof dat ik mij als eerste vrouw mag scharen tussen de grootheden die eerder een hoofdrol hadden in de reclames van Calvé. De commercial illustreert dat je moet doorbijten als je je droom waar wil maken en groot wil worden", aldus Martens zelf.

Actrice
In het spotje is te zien hoe de voetbalster uit Nieuw-Bergen zich al op jonge leeftijd uitleeft op het Limburgse voetbalveld, zelfs op het moment dat de jongens al warm binnen zitten in de kleedkamer. Echt heel veel werk heeft Lieke niet gehad aan het spotje: de jonge Lieke Martens wordt gespeeld door een actrice.

Relatie
De afgelopen tijd was er meer goed nieuws voor de voetbalster van FC Barcelona. Begin deze maand werd bekend dat Lieke een relatie heeft met Benjamin van Leer, voormalig Roda JC-goalie en nu keeper van Ajax.

Lees ook: Nu officieel: Lieke Martens is van de markt

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen