Overslaan en naar de inhoud gaan

'Jonge' Lieke Martens schittert in nieuwe pindakaas-reclame

Geplaatst opmaandag 16 juli 2018 - 16:51

Een 'jonge' Lieke Martens schittert in een nieuwe reclame van een in Nederland wereldbekend pindakaas merk.

De beste voetbalster van de wereld volgt Pieter van den Hoogenband en Robin van Persie op in de reclamespot. Volgens het reclamebureau was het na al die jaren waarin we 'jongetjes groot zagen worden, tijd voor een meisje in de hoofdrol'.

Vereerd
"Ik voel me vereerd en vind het tof dat ik mij als eerste vrouw mag scharen tussen de grootheden die eerder een hoofdrol hadden in de reclames van Calvé. De commercial illustreert dat je moet doorbijten als je je droom waar wil maken en groot wil worden", aldus Martens zelf.

Actrice
In het spotje is te zien hoe de voetbalster uit Nieuw-Bergen zich al op jonge leeftijd uitleeft op het Limburgse voetbalveld, zelfs op het moment dat de jongens al warm binnen zitten in de kleedkamer. Echt heel veel werk heeft Lieke niet gehad aan het spotje: de jonge Lieke Martens wordt gespeeld door een actrice.

Relatie
De afgelopen tijd was er meer goed nieuws voor de voetbalster van FC Barcelona. Begin deze maand werd bekend dat Lieke een relatie heeft met Benjamin van Leer, voormalig Roda JC-goalie en nu keeper van Ajax.

Lees ook: Nu officieel: Lieke Martens is van de markt

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen