Overslaan en naar de inhoud gaan

Jonge fietsertjes crossen in de regen over treinparcour

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 19:37

In Simpelveld werd voor het derde jaar de zogeheten Steam Race gehouden.

Op het terrein van de Zuid-Limburgse Stroomtrein Maatschappij kwamen kinderen in de leeftijd van 3 tot 15 jaar bij elkaar om op hun mountainbike of BMX te racen.

Regen, regen en regen
Ondanks dat de regen met bakken uit de hemel viel, waren zo'n 150 jonge fietsertjes samen met hun ouders op het evenement afgekomen. "
De weergoden zitten niet mee, maar als je ziet dat toch zoveel kinderen zijn gekomen, dat is fantastisch", zegt George Deswijzen die het evenement organiseert.

Stoomtreinenparcours
Het parcours staat geheel in het teken van stoomtreinen. Zo moeten de kinderen door een oude treinwagon rijden, over het perron en over het spoor. "
Een prachtige plek voor een uitdagend en mooi parcours", zo vindt Deswijzen.

Het programma bestaat uit een klasse voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar en een klasse voor kinderen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar. Daarnaast is er een Family Ride; een estafette race voor teams bestaande uit een volwassene met een kind.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen