Overslaan en naar de inhoud gaan

Jonge dief (16) opgepakt na inbraak in woning

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2020 - 10:02

Een 16-jarige inbreker is in de nacht van zondag op maandag opgepakt na een inbraak in een woning aan de Bovenste Boord in Linne.

De jongeman uit het Brabantse Overloon probeerde met zijn compagnon aan de politie te ontkomen, maar werd uiteindelijk in een schuurtje ontdekt.

Op de vlucht
De twee sloegen direct op de vlucht toen ze bij het huis werden ontdekt. Surveillerende agenten kwamen hen later dankzij een signalement op het spoor toen ze op de Rijksweg liepen. Het tweetal nam opnieuw de benen.

Schuurtje
De jongeman probeerde zich in een schuurtje te verstoppen, maar werd toch ontdekt. Nadat bleek dat hij allemaal spullen in zijn zakken had, werd hij gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau. Zijn compagnon wist wel te ontkomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen