fk210405-0104

Jong PSV bezorgt MVV op de Herdgang een 3-1 nederlaag

Jong PSV heeft MVV Maastricht op de Herdgang een 3-1 nederlaag bezorgd. De Eindhovenaren kwamen al vroeg op 1-0, maar tien minuten na rust kwamen de Maastrichtenaren op gelijke hoogte. In de slotfase moest MVV nog twee doelpunten en een rode kaart incasseren.

Roda - Jong PSV 5 feb 2021
Roda JC trakteert Jong PSV op 5-1 nederlaag

Roda JC heeft de derde overwinning op rij te pakken. De Kerkradenaren waren er in de zes voorgaande wedstrijden niet in geslaagd Jong PSV op de knieën te krijgen, maar stuurden de Eindhovenaren vrijdagavond met een 5-1 nederlaag naar huis.

Messaoud
Video: Roda-speler Ali Messaoud hoopt snel fit te zijn

Ali Messaoud, had als nieuwe aanwinst van Roda JC Kerkrade een moeilijke start. Toen hij binnenkwam, bleek hij besmet te zijn met het coronavirus. Hij moest tien dagen in quarantaine.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane