1-1 MVV-JUT, goal Van den Hurk (6 dec 2019)

MVV'ers misten Usta niet op de bank: 'Was een beetje rustig'

Het feit dat MVV-coach Fuat Usta de tweede helft niet meer op de bank zat, is maar weinig spelers opgevallen.

Eerste driepunter voor MVV op bezoek bij Jong PSV

MVV heeft voor het eerst dit seizoen een wedstrijd gewonnen. Op bezoek bij Jong PSV werd linksback Facundo Bonifazi matchwinner, door het enige doelpunt van de avond te scoren: 0-1.

MVV reist met nieuw gezicht af naar Eindhoven

MVV speelt maandagavond de uitwedstrijd op de Herdgang tegen Jong PSV. De eerste officiële wedstrijd op de vernieuwde PSV Academy.

Roda grijpt op het nippertje punt in Eindhoven: 2-2

Door een late treffer van Richard Jensen heeft Roda JC ternauwernood een nederlaag weten af te wenden tegen Jong PSV. Het werd op De Herdgang 2-2.

Jong PSV en MVV delen de punten

Jong PSV en MVV Maastricht hebben in de 21e ronde van de Keuken Kampioen Divisie de punten gedeeld. Op de Herdgang in Eindhoven werd het 2-2.

Robert Molenaar - 19 nov 2017 (Roda JC-AZ) - 1Limburg
Video: Roda-coach Molenaar: 'Trap af en door de ondergrens'

Voor Roda JC liep de thuiswedstrijd tegen Jong PSV (2-3) ondanks een uitstekend begin uit op een deceptie. Coach Robert Molenaar vindt dat zijn team door het 'onderniveau' gezakt is.

Blamage Roda: na goede start hard onderuit tegen Jong PSV

Roda JC was thuis in Kerkrade niet opgewassen tegen de mannen van Jong PSV.

Nieuwe truc Fortuna tegen Jong PSV volstaat voor promotie

De dag waarop Fortuna Sittard een eind kan maken aan een zestien jaar durende Eredivisie-loze periode, is aangebroken. Een overwinning op Jong PSV volstaat daarvoor. Een zware, maar haalbare missie, zo bleek eerder dit seizoen toen beide ploegen elkaar al troffen.

Fortuna Sittard stadion sportzone dronefoto - 1Limburg
Fortuna-stadion puilt uit: kaarten voor extra vak

Nog eens 250 Fortuna Sittard-supporters krijgen de kans om aanwezig te zijn bij de mogelijk historische wedstrijd tegen Jong PSV, aanstaande zaterdag.

Bizar slotstuk levert Fortuna Sittard drie punten op

Fortuna Sittard heeft zich maandagavond op knappe wijze naar drie punten geknokt in Eindhoven, waar Jong PSV na een 2-0 achterstand met 2-3 werd geklopt.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten