Overslaan en naar de inhoud gaan

Jong Oranje ondanks zege niet door op EK handbal

Geplaatst opzondag 31 juli 2016 - 19:41

De handballers van Jong Oranje hebben de hun laatste poulewedstrijd op het EK in Denemarken met 33-30 gewonnen van Macedoniƫ.

De ruststand was 17-11 in het voordeel van de ploeg van bondscoach Monique Tijsterman. Het bleek echter niet genoeg om de laatste acht van het EK te bereiken omdat Noorwegen verrassend won van thuisland Denemarken (23-22). Jong Oranje speelt nu om plek negen tot en met twaalf.

Man van de wedstrijd
Lions-speler Ephrahim Jerry uit Eindhoven werd tot man van de wedstrijd gekozen. In de selectie zitten vijf Limburgse handballers.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen