Perr Schuurs

Perr Schuurs plaatst zich met Jong Oranje voor EK

Jong Oranje heeft zich voor het Europees kampioenschap in 2021 geplaatst. Perr Schuurs en zijn teamgenoten wonnen met 0-7 op Cyrus het achtste groepsduel.

Perr Schuurs
Bondscoach Frank de Boer duidelijk tegen Perr Schuurs

Perr Schuurs kreeg vorige week van Frank de Boer te horen dat hij voorlopig niet in de plannen van de nieuwe bondscoach voorkomt.

Covebo Stadion De Koel VVV-Venlo Venlo tribune
Jong Oranje speelt EK-kwalificatiewedstrijd in Venlo

Jong Oranje speelt op donderdag 8 oktober een EK-kwalificatiewedstrijd in Venlo. Jong Gibraltar is de tegenstander in De Koel.

Puck Hoogers
Puck Hoogers verruilt FAST voor Talentteam Papendal

Volleybalster Puck Hoogers verruilt FAST voor het Talentteam Papendal. De 16-jarige passer-loper uit Venlo speelde anderhalf jaar voor de eredivisionist uit Gennep en Sint Anthonis.

Perr Schuurs Jong Oranje - Jong Cyprus (10 sep 2019)
Ruime zege Schuurs met Jong Oranje tegen Cyprioten

Jong Oranje heeft dinsdagavond de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Cyprus ondanks een stroeve start eenvoudig gewonnen. Het werd in Doetinchem 5-1.

Zilver voor Nederlandse handbalmeiden op EK

Jong Oranje heeft op het EK in Hongarije zilver behaald. In Györ waren ze in de eindstrijd niet opgewassen tegen hun Hongaarse leeftijdsgenoten.

Perr Schuurs bij Ajax - 1Limburg
Perr Schuurs wint oefenduel met Jong Oranje

Perr Schuurs heeft met Jong Oranje het oefenduel tegen Jong Egypte gewonnen. In San Pedro del Pinatar werd het 1-0 voor het team van bondscoach Erwin van de Looi.

Schuurs naar Spanje, VVV'er blijft thuis

Bondscoach Erwin van de Looi heeft Perr Schuurs opgenomen in de selectie van Jong Oranje voor een trainingskamp en twee oefenduels in Spanje.

Schuurs en VVV-spits in voorlopige selectie Jong Oranje

Bondscoach Erwin van de Looi heeft Perr Schuurs opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje voor een trainingskamp en twee oefeninterlands in Spanje.

Schuurs met Jong Oranje onderuit tegen Duitsland

Met Perr Schuurs in het hart van de verdediging heeft Jong Oranje een ruime oefennederlaag geleden tegen Jong Duitsland.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten