Overslaan en naar de inhoud gaan

Jong dievenduo opgepakt na reeks fietsendiefstallen

Geplaatst opwoensdag 25 april 2018 - 22:32

De politie heeft woensdag een 22-jarige man uit Blerick en een 18-jarige vrouw uit Tegelen opgepakt. Het tweetal wordt verdacht van een reeks fietsendiefstallen in Blerick.

Dat meldt de politie op Facebook.

Fietsen
Na onderzoek kwamen de agenten het vermeende dievenduo op het spoor. De politie vermoedt dat de tiener en de jongeman betrokken zijn geweest bij het stelen van meerdere fietsen. Hoewel het tweetal in de kraag is gevat, zijn de gestolen tweewielers nog niet terecht.

De afgelopen weken wordt Blerick geteisterd door fietsendiefstallen. Meer arrestaties worden daarom niet uitgesloten.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen