Transfersoap ten einde: Okita verkast naar NEC

Na een slepende transfersoap heeft MVV afscheid genomen van Jonathan Okita (21). De Duitse aanvaller verkast naar NEC, dat eveneens uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

'MVV moet weer opnieuw boetseren'

MVV-trainer Ron Elsen hoopt nog op versterkingen in de laatste week van de transferwindow.

Tijd dringt voor MVV op transfermarkt

De tijd dringt voor MVV Maastricht op de transfermarkt. De ploeg in de Keuken Kampioen Divisie heeft nog versterking nodig op enkele plaatsen en ook een mogelijk vertrek van Jonathan Okita speelt de club parten.

Okita ontplofte na mislopen Russische toptransfer

MVV-topscorer Jonathan Okita (21) zag deze zomer een transfer naar Rusland in rook opgaan, hetgeen voor woede zorgde in het kamp van de Duitse aanvaller.

MVV laat Okita met clubs praten, concurrentie voor Segovia

Diverse clubs hengelen bij MVV naar de diensten van Jonathan Okita. Het is daarnaast maar de vraag of Daniel Segovia als vervanger wordt binnengehaald.

MVV-aanvaller Jonathan Okita en Fortuna Sittard-aanvoerder Perr Schuurs
Kwestie Okita: 'Kou nog niet helemaal uit de lucht'

MVV wil dat de 22-jarige Jonathan Okita weer zo snel mogelijk gaat trainen en dat hij zich als een professional opstelt.

Sterspeler stomverbaasd over verbanning bij MVV

Aanvaller Jonathan Okita (21) is stomverbaasd dat MVV hem heeft 'verbannen'. De sterspeler traint tijdelijk apart van het eerste elftal, omdat hij te veel met een transfer bezig zou zijn.

MVV-topscorer Okita afwezig wegens ziekteverzuim

Jonathan Oktita was zondag de grote afwezige tijdens de eerste training van MVV Maastricht. Volgens de club is ziekteverzuim de reden van de afwezigheid van de clubtopscorer.

MVV-aanvaller Jonathan Okita en Fortuna Sittard-aanvoerder Perr Schuurs
MVV-topscorer komt niet opdagen: 'Hoofd op hol'

De Duitse topschutter van MVV, Jonathan Okita (21), is zondag niet op komen dagen voor de eerste training van de Maastrichtenaren. Trainer Ron Elsen had geen idee waar de aanvaller was.

Samy Mmaee ruilt MVV in voor Heracles Almelo

Samy Mmaee vertrekt bij MVV en speelt komend seizoen voor Heracles Almelo.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten