Bloemen voor Omer Koksal

Familie Köksal: 'Het OM moet in hoger beroep'

Nabestaanden van de doodgeschoten Ömer Köksal willen dat justitie in hoger beroep gaat in zijn zaak. Volgens de familie zijn er te lage straffen uitgedeeld. De nabestaanden voelen zich in de steek gelaten door de rechtsstaat.

Moord op Omer Koksal
Twintig jaar cel geëist voor moord op Ömer Köksal

De twintiger die Ömer Köksal (22) op 1 november 2017 doodschoot in Blerick, moet volgens justitie twintig jaar de cel in. Deze Gianni Q. (22) gaf eerder al toe dat hij Köksal om het leven bracht.

Bloemen voor Omer Koksal
Moordverdachte zaak Köksal: 'Ga voor doodslag, minder cel'

Eén van de twee verdachten in de moordzaak rondom Ömer Köksal (22) lijkt goed te hebben nagedacht over zijn strategie in de rechtbank. De 24-jarige Jonathan B. schreef zijn medeverdachte Gianni Q. (22) een brief met tips. 'Zelfverdediging is je enige kans.'

Verdachte wijst naar 'mattie' in Köksal-moord: 'Hij schoot'

De zaak rondom de moord op Ömer Köksal (22), die op 1 november 2017 werd doodgeschoten in Blerick, nadert zijn ontknoping. Een van de verdachten stond dinsdag voor de rechter.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten