Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Jon van Eerd stopt als jurylid Musical Award

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 8:54

Jon van Eerd stopt al na één seizoen als jurylid van de Musical Awards.

"Ik zal dit jaar vol maken, maar dan trek ik me om meerdere redenen terug", vertelt Jon van Eerd in De Telegraaf.

Tijdrovend
De belangrijkste reden is volgens de Maastrichtse acteur tijd. De klus blijkt namelijk tijdrovender dan hij dacht. Van Eerd moet dit seizoen achttien voorstellingen bezoeken en beoordelen. "En dat blijkt gewoon toch wel heel veel te zijn", aldus juryvoorzitter Cornald Maas.

Lees ook: Jon van Eerd wordt jurylid bij Musical Awards

Razend druk
De afgelopen maanden is Jon van Eerd druk geweest met zijn nieuwe komedie Harry & Eva, die maandagavond in première ging. Hij produceert de musical zelf en is daardoor niet alleen druk geweest met het schrijven, casten en repeteren, maar ook met het verkopen van de voorstelling aan theaters.

Volgend jaar gaat hij bovendien de hoofdrol spelen in de musical Charley.

Musical Awards
De acteur won in zijn carrière zelf al twee Musical Awards. In 2011 voor beste mannelijke hoofdrol in La Cage Aux Folles en in 2015 in dezelfde categorie voor Moeder, Ik Wil Bij De Revue.

De aankomende Musical Awards worden op 12 januari uitgereikt. De show wordt live vanuit het Beatrixtheater in Utrecht uitgezonden op NPO 1.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen