Overslaan en naar de inhoud gaan

Jon van Eerd stopt als jurylid Musical Award

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 8:54

Jon van Eerd stopt al na één seizoen als jurylid van de Musical Awards.

"Ik zal dit jaar vol maken, maar dan trek ik me om meerdere redenen terug", vertelt Jon van Eerd in De Telegraaf.

Tijdrovend
De belangrijkste reden is volgens de Maastrichtse acteur tijd. De klus blijkt namelijk tijdrovender dan hij dacht. Van Eerd moet dit seizoen achttien voorstellingen bezoeken en beoordelen. "En dat blijkt gewoon toch wel heel veel te zijn", aldus juryvoorzitter Cornald Maas.

Lees ook: Jon van Eerd wordt jurylid bij Musical Awards

Razend druk
De afgelopen maanden is Jon van Eerd druk geweest met zijn nieuwe komedie Harry & Eva, die maandagavond in première ging. Hij produceert de musical zelf en is daardoor niet alleen druk geweest met het schrijven, casten en repeteren, maar ook met het verkopen van de voorstelling aan theaters.

Volgend jaar gaat hij bovendien de hoofdrol spelen in de musical Charley.

Musical Awards
De acteur won in zijn carrière zelf al twee Musical Awards. In 2011 voor beste mannelijke hoofdrol in La Cage Aux Folles en in 2015 in dezelfde categorie voor Moeder, Ik Wil Bij De Revue.

De aankomende Musical Awards worden op 12 januari uitgereikt. De show wordt live vanuit het Beatrixtheater in Utrecht uitgezonden op NPO 1.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen