Overslaan en naar de inhoud gaan

Jon van Eerd neemt Sofie van den Enk mee naar Maastricht

Geplaatst opdonderdag 30 juli 2015 - 8:58

Voor het televisie programma 'Ik neem je mee' geeft Jon van Eerd presentatrice Sofie van Enk een rondleiding door Maastricht.

Dat is donderdagavond om 19:30 uur te zien op NPO 1.

La Bonbonniere
De twee kennen elkaar niet, maar kunnen het goed met elkaar vinden. Ze fietsen op een tandem door de oude binnenstad en bezoeken La Bonbonniere, de oude stadsschouwburg van Maastricht. Ook gaan ze naar een disco waar Jon vroeger kwam en maken ze een steptocht in de grotten van de Sint-Pietersberg.

Geboortestreek
In het zomerprogramma van KRO-NRCV gaan verschillende presentatoren (onder wie Yvon Jaspers, Katja Schuurman en Anita Witzier en Caroline Tensen) op minivakantie in eigen land. Samen met bekende Nederlanders bezoeken ze de meest mooie en bijzondere plekken van de geboordesteek van de gast.

Ex-judoka Edith Bosch, acteur Marcel Musters en actrice Marlijn Weerdenburg gingen Jon van Eerd al voor. Ook onder meer weerman Piet Paulusma, zanger Ernst-Daniel Smid en presentator Filemon Wesselink zullen laten zien waar zij vandaan komen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jon van Eerd stelt kennis op de proef in De Slimste Mens
Familie Moszkowicz gaat televisieserie te lijf
Flikken Maastricht facebook
Nieuwe seizoen Flikken Maastricht vanaf 28 augustus op tv
Engelse serie van André Rieu ook op tv in Nederland
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen