Overslaan en naar de inhoud gaan

Jon van Eerd neemt Sofie van den Enk mee naar Maastricht

Geplaatst opdonderdag 30 juli 2015 - 8:58

Voor het televisie programma 'Ik neem je mee' geeft Jon van Eerd presentatrice Sofie van Enk een rondleiding door Maastricht.

Dat is donderdagavond om 19:30 uur te zien op NPO 1.

La Bonbonniere
De twee kennen elkaar niet, maar kunnen het goed met elkaar vinden. Ze fietsen op een tandem door de oude binnenstad en bezoeken La Bonbonniere, de oude stadsschouwburg van Maastricht. Ook gaan ze naar een disco waar Jon vroeger kwam en maken ze een steptocht in de grotten van de Sint-Pietersberg.

Geboortestreek
In het zomerprogramma van KRO-NRCV gaan verschillende presentatoren (onder wie Yvon Jaspers, Katja Schuurman en Anita Witzier en Caroline Tensen) op minivakantie in eigen land. Samen met bekende Nederlanders bezoeken ze de meest mooie en bijzondere plekken van de geboordesteek van de gast.

Ex-judoka Edith Bosch, acteur Marcel Musters en actrice Marlijn Weerdenburg gingen Jon van Eerd al voor. Ook onder meer weerman Piet Paulusma, zanger Ernst-Daniel Smid en presentator Filemon Wesselink zullen laten zien waar zij vandaan komen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jon van Eerd stelt kennis op de proef in De Slimste Mens
Familie Moszkowicz gaat televisieserie te lijf
Flikken Maastricht facebook
Nieuwe seizoen Flikken Maastricht vanaf 28 augustus op tv
Engelse serie van André Rieu ook op tv in Nederland
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen