Overslaan en naar de inhoud gaan

Jon van Eerd genomineerd voor beste hoofdrol

Geplaatst opvrijdag 2 januari 2015 - 14:12

Jon van Eerd is genomineerd voor de prijs van beste mannelijke hoofdrol in een grote musical. Van Eerd kreeg de nominatie voor zijn rol in Moeder, ik wil bij de revue.

De Maastrichtenaar neemt het op tegen Tim Driesen (Jersey Boys) en Bas Heerkens (Billy Elliot) om de vakprijs, die op woensdag 7 januari wordt uitgereikt tijdens het Musical Awards Gala.

Soldaat van Oranje
Op datzelfde gala wordt ook bekend welke drie musicals in aanmerking komen voor de publieksprijs. Op de shortlist van 22 musicals staan onder meer
Moeder, ik wil bij de revue en Soldaat van Oranje van de Venlose regisseur Theu Boermans.

Publiek kiest
Het publiek kan dit jaar bepalen welke musical van het afgelopen seizoen de beste is. De Publieksprijs Beste Musical is hiervoor speciaal in het leven geroepen. Stemmen kan op de website musicalawards.nl. Tijdens het Musical Awards Gala op woensdagavond 7 januari wordt het aantal kanshebbers voor de publiteruggebracht tot drie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Jon van Eerd wint Musical Award
ANP
Acteur Jon van Eerd niet in Mannenharten 2
'Moeder ik wil bij de revue' met Jon van Eerd gestopt
Musical ANNE van Venlonaar Theu Boermans weer verlengd
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen