Overslaan en naar de inhoud gaan

Jon van Eerd genomineerd voor beste hoofdrol

Geplaatst opvrijdag 2 januari 2015 - 14:12

Jon van Eerd is genomineerd voor de prijs van beste mannelijke hoofdrol in een grote musical. Van Eerd kreeg de nominatie voor zijn rol in Moeder, ik wil bij de revue.

De Maastrichtenaar neemt het op tegen Tim Driesen (Jersey Boys) en Bas Heerkens (Billy Elliot) om de vakprijs, die op woensdag 7 januari wordt uitgereikt tijdens het Musical Awards Gala.

Soldaat van Oranje
Op datzelfde gala wordt ook bekend welke drie musicals in aanmerking komen voor de publieksprijs. Op de shortlist van 22 musicals staan onder meer
Moeder, ik wil bij de revue en Soldaat van Oranje van de Venlose regisseur Theu Boermans.

Publiek kiest
Het publiek kan dit jaar bepalen welke musical van het afgelopen seizoen de beste is. De Publieksprijs Beste Musical is hiervoor speciaal in het leven geroepen. Stemmen kan op de website musicalawards.nl. Tijdens het Musical Awards Gala op woensdagavond 7 januari wordt het aantal kanshebbers voor de publiteruggebracht tot drie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Jon van Eerd wint Musical Award
ANP
Acteur Jon van Eerd niet in Mannenharten 2
'Moeder ik wil bij de revue' met Jon van Eerd gestopt
Musical ANNE van Venlonaar Theu Boermans weer verlengd
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen