Overslaan en naar de inhoud gaan

Jon van Eerd en Hadwych Minis eren Frank Sinatra

Geplaatst opvrijdag 15 mei 2015 - 12:18

Eind december is het precies honderd jaar geleden dat Frank Sinatra werd geboren. Reden voor onder anderen Jon van Eerd en Hadewych Minis om de legendarische zanger te eren.

De honderdste verjaardag van Ol' Blue Eyes, zoals Sinatra ook wel werd genoemd, wordt gevierd met een reeks concerten door het hele land. Na Apeldoorn, Ede en Amsterdam vindt het laatste optreden plaats in theater de Maaspoort in Venlo.

Eerbetoon
Een keur aan artiesten brengt samen met het Metropole Orkest een eerbetoon aan de Amerikaanse legende. Naast Maastrichtse musicalacteurs Hadewych Minis en Jon van Eerd zijn ook Moke-zanger Felix Maginn, jazzartiest Ruben Hein en operazangeres Tania Kross van de partij.

Muzikaal icoon
Afgelopen donderdag was het precies zeventien jaar geleden dat Sinatra overleed. Tijdens zijn leven groeide hij uit tot muzikaal icoon met een schier eindeloze reeks aan hits achter zijn naam. Bekende nummers zijn onder andere: My way, New York - New York, Come Fly With Me en Strangers in the night.

Moszkowicz
Van Eerd en Minis zijn niet de enige bekende Limburgers met een voorliefde voor Sinatra. Onlangs werd voormalig advocaat Bram Moszkowicz nog op het schild gehesen als de nieuwe voorman van politieke partij VNL. Hij deed dat op de tonen van de bekende Sinara-evergreen That's life.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Baer Traa
Invalbeurt Venlose zanger bij Metropole Orkest succesvol
Drama voor Ellen ten Damme, ekster Arie is gevlogen
Common Linnets in Venlo en Kerkrade
Uitverkochte theatershow: Hadewych Minis gezegend
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen