Overslaan en naar de inhoud gaan

Jon van Eerd en Hadwych Minis eren Frank Sinatra

Geplaatst opvrijdag 15 mei 2015 - 12:18

Eind december is het precies honderd jaar geleden dat Frank Sinatra werd geboren. Reden voor onder anderen Jon van Eerd en Hadewych Minis om de legendarische zanger te eren.

De honderdste verjaardag van Ol' Blue Eyes, zoals Sinatra ook wel werd genoemd, wordt gevierd met een reeks concerten door het hele land. Na Apeldoorn, Ede en Amsterdam vindt het laatste optreden plaats in theater de Maaspoort in Venlo.

Eerbetoon
Een keur aan artiesten brengt samen met het Metropole Orkest een eerbetoon aan de Amerikaanse legende. Naast Maastrichtse musicalacteurs Hadewych Minis en Jon van Eerd zijn ook Moke-zanger Felix Maginn, jazzartiest Ruben Hein en operazangeres Tania Kross van de partij.

Muzikaal icoon
Afgelopen donderdag was het precies zeventien jaar geleden dat Sinatra overleed. Tijdens zijn leven groeide hij uit tot muzikaal icoon met een schier eindeloze reeks aan hits achter zijn naam. Bekende nummers zijn onder andere: My way, New York - New York, Come Fly With Me en Strangers in the night.

Moszkowicz
Van Eerd en Minis zijn niet de enige bekende Limburgers met een voorliefde voor Sinatra. Onlangs werd voormalig advocaat Bram Moszkowicz nog op het schild gehesen als de nieuwe voorman van politieke partij VNL. Hij deed dat op de tonen van de bekende Sinara-evergreen That's life.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Baer Traa
Invalbeurt Venlose zanger bij Metropole Orkest succesvol
Drama voor Ellen ten Damme, ekster Arie is gevlogen
Common Linnets in Venlo en Kerkrade
Blote Hadewych Minis kondigt theatertour aan
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen