Overslaan en naar de inhoud gaan

Joling wordt oud, Gordon wil wel door met Chantal

Geplaatst opvrijdag 13 november 2015 - 16:50

Gordon zou dolgraag een tv-programma maken met Chantal Janzen. Dat zei de presentator vrijdag tegen Radio 538.

De twee waren donderdagavond samen te zien in het RTL-programma Chantal Blijft Slapen en dat smaakt naar meer volgens Gordon.

Samen met Chantal
"Het zou leuk zijn, het zou heel leuk zijn. We hebben natuurlijk Beat The Best gepresenteerd een aantal jaar geleden en toen was er al bij RTL sprake van een samenwerking, maar we hebben alle twee zulke drukke carrières", vertelt Gordon.

Joling wordt oud
Bovendien vormt Gordon nog altijd een duo met Gerard Joling. Al hoeft dat geen probleem te zijn, volgens de presentator. "Gerard is ook echt oud aan het worden. We zijn nu bezig met de opnames van Geer en Goor. Ik heb een taart laten maken voor zijn zestigste verjaardag, ha ha. Je had zijn kop moeten zien."

Hoop gezeik mee
Gordon ziet dus wel ruimte voor een switch en wijst daarbij ook op de vele reacties op social media na de uitzending van Chantal Blijft Slapen. "
Op internet en Twitter riepen mensen: 'Jullie moeten samen iets doen!'" Al geeft Gordon toe dat niet alles hem beviel aan de uitzending van donderdag.

"Ik zie altijd pas hoe erg het is als het op televisie is. Ik heb ook dat gemeentebord omver gereden. Daar krijg ik ook nog een hoop gezeik van."

Video: RTL Entertainment
Video: RTL Entertainment
Video: RTL Entertainment

Lees ook:
- Weer een record voor Chantal Blijft Slapen
- Geer en Goor op bezoek bij ouderen in Landgraaf

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal Janzen slaapt met/bij Gordon
Collega's geloven in Chantal Janzen
Gordon en Chantal-programma gaat It Takes Two heten
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen