Overslaan en naar de inhoud gaan

John Tana vervangt Snollebollekes op Pop on Top

Geplaatst opvrijdag 13 mei 2022 - 15:59

De markante artiest John Tana uit Maastricht geeft acte de présence op Festival Pop on Top in Valkenburg. Hij is de vervanger van Snollebollekes.

De Brabantse feestact met Rob Kemps kan niet naar het zuiden komen, omdat hij dan een geplande tv-opname heeft staan. Dat heeft het management aan de organisatie laten weten, zo staat op Facebook.

Ontzettend balen
"Ook zijn andere optredens die in de week van Pop on Top zouden plaatsvinden, kunnen deze week niet doorgaan. Wij balen hier natuurlijk ontzettend van", schrijft de organisatie van Pop on Top.

Maastrichts icoon
Maar er is in de naam van John Tana een vervanger gevonden. Bezoekers kunnen niet springen op Links rechts van Snollebollekes, maar meezingen met Boursin en De Garage, de hits van John Tana. Hij wil daarmee de nieuwe Maastrichtse chansonnier worden.

Tienjarig bestaan
Festival Pop on Top is vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei. John Tana staat op vrijdag op het podium. Het tweedaagse festival bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met optredens van onder meer Davina Michelle, Kraantje Pappie, Suzan & Freek en Flemming.

Lees ook: Pop on Top in Valkenburg moet uitwijken naar andere locatie

Het festival moet overigens een kleine halve kilometer verkassen, aangezien wilde zwijnen het oorspronkelijke terrein op de Cauberg vernield hebben. Daarom vindt het nu aan de andere kant van Holland Casino plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen