Overslaan en naar de inhoud gaan

John Roox keeperstrainer bij VVV

Geplaatst opzondag 3 januari 2016 - 16:02

John Roox treedt met onmiddellijke ingang, en vooralsnog tot en met het einde van het lopende seizoen, toe tot de technische staf van VVV.

De VVV-icoon, met 419 competitieduels recordhouder van de Venlose eerstedivisionist in het proftijdperk, gaat hoofdtrainer Maurice Steijn assisteren als keeperstrainer.

Werkdruk te hoog
Volgens directeur Marco Bogers was de werkdruk voor de huidige keeperstrainer Wim Jacobs, te hoog. Jacobs trainde in De Koel niet alleen de keepers van de selectie, maar is ook teammanager. Ook houdt Jacobs zich bezig met facilitaire zaken die met het stadion te maken hebben. Bogers benadrukt dat Roox niet in dienst treedt bij VVV: "Dat laat onze huidige financiƫle situatie niet toe. John komt tegen een onkostenvergoeding bij ons werken."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Keeperstrainer VVV-Venlo aan beterende hand
John Roox VVV-Venlo
VVV langer door met keeperstrainer Roox
Roox en Luijpers langer in De Koel
Roox vervangt zieke Wim Jacobs
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen