Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

John Roox keeperstrainer bij VVV

Geplaatst opzondag 3 januari 2016 - 16:02

John Roox treedt met onmiddellijke ingang, en vooralsnog tot en met het einde van het lopende seizoen, toe tot de technische staf van VVV.

De VVV-icoon, met 419 competitieduels recordhouder van de Venlose eerstedivisionist in het proftijdperk, gaat hoofdtrainer Maurice Steijn assisteren als keeperstrainer.

Werkdruk te hoog
Volgens directeur Marco Bogers was de werkdruk voor de huidige keeperstrainer Wim Jacobs, te hoog. Jacobs trainde in De Koel niet alleen de keepers van de selectie, maar is ook teammanager. Ook houdt Jacobs zich bezig met facilitaire zaken die met het stadion te maken hebben. Bogers benadrukt dat Roox niet in dienst treedt bij VVV: "Dat laat onze huidige financiële situatie niet toe. John komt tegen een onkostenvergoeding bij ons werken."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Keeperstrainer VVV-Venlo aan beterende hand
Roox en Luijpers langer in De Koel
Roox vervangt zieke Wim Jacobs
VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen