Scoort Jean-Marie Pfaff de kraker van de Oktoberfeesten?

Voormalig Rode Duivel Jean-Marie Pfaff en accordeonist Johan Veugelers uit Ospel hebben samen een liedje gemaakt, een nieuwe versie van de Duitse carnavalskraker Rucki Zucki.

Limburgse accordeonist helpt Jean-Marie Pfaff met zomerhit

Voormalig Rode Duivel Jean-Marie Pfaff hoopt met een nieuwe versie van de Duitse carnavalskraker Rucki Zucki een zomerhit te scoren. Schlagerzanger en accordeonist Johan Veugelers uit Ospel heeft hem een handje geholpen met het nummer.

Limburger tekent voor Belgische WK-hit

Veel Nederlanders zijn supporter voor de Belgen nu Nederland niet meedoet aan het WK voetbal, maar schlagerzanger en accordeonist Johan Veugelers uit Ospel gaat nog een stapje verder.

Accordeonist Johan Veugelers kan Toppers niet overtuigen

Zanger en accordeonist Johan Veugelers uit Ospel is er niet in geslaagd om de nieuwe Topper te worden.

Johan Veugelers wil vijfde Topper worden

Zanger en accordeonist Johan Veugelers uit Weert zal te zien zijn in de talentenjacht Topper Gezocht!

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten