Overslaan en naar de inhoud gaan

Johan Derksen over Roda: 'Gekkenhuis'

Geplaatst opvrijdag 3 februari 2017 - 23:15

Johan Derksen heeft weinig vertrouwen in de nieuwe wind die sinds kort bij Roda waait. "Een gekkenhuis", meent de bromsnor.

De nieuwe steenrijke mede-eigenaar van de Kerkraadse club, Aleksei Korotaev, werd vrijdag aan de pers gepresenteerd.

Zooitje
Hoewel de Zwitserse Rus door veel fans met enthousiasme wordt verwelkomd, is Derksen niet enthousiast. "Die meneer stopt daar miljoenen in en dat geld geeft hij aan mensen die er een zooitje van gemaakt hebben daar. Dus welke garantie heeft hij nu dat die mensen zorgvuldig en goed met hun geld omgaan?", vraagt de oud-hoofdredacteur van Voetbal International zich af.

Veel vertrouwen heeft Derksen er dan ook niet in dat Roda binnen vijf jaar Champions League speelt, zoals Korotaev wil. "Dat kost je een vermogen tegenwoordig. Die man moet niet denken dat als hij tien miljoen neergooit dat hij dan meedoet om de titel."

Anelka
Ook de komst van adviseur Nicolas Anelka kan aan de tafel van het praatprogramma op weinig enthousiasme rekenen. "Ik weet niet of die man ook enig gevoel heeft voor het niveau van de jeugdopleiding van een zieltogende Nederlandse Eredivisieclub", aldus Derksen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

René van der Gijp neemt Boudewijn Zenden weer op de hak
Derksen over privéjet-uitspraak Heitinga: 'misselijkmakend'
LIVE: Roda presenteert Korotaev en Anelka
Heeft het laatste uur van Anastasiou geslagen?
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen