Overslaan en naar de inhoud gaan

Johan Derksen over Roda: 'Gekkenhuis'

Geplaatst opvrijdag 3 februari 2017 - 23:15

Johan Derksen heeft weinig vertrouwen in de nieuwe wind die sinds kort bij Roda waait. "Een gekkenhuis", meent de bromsnor.

De nieuwe steenrijke mede-eigenaar van de Kerkraadse club, Aleksei Korotaev, werd vrijdag aan de pers gepresenteerd.

Zooitje
Hoewel de Zwitserse Rus door veel fans met enthousiasme wordt verwelkomd, is Derksen niet enthousiast. "Die meneer stopt daar miljoenen in en dat geld geeft hij aan mensen die er een zooitje van gemaakt hebben daar. Dus welke garantie heeft hij nu dat die mensen zorgvuldig en goed met hun geld omgaan?", vraagt de oud-hoofdredacteur van Voetbal International zich af.

Veel vertrouwen heeft Derksen er dan ook niet in dat Roda binnen vijf jaar Champions League speelt, zoals Korotaev wil. "Dat kost je een vermogen tegenwoordig. Die man moet niet denken dat als hij tien miljoen neergooit dat hij dan meedoet om de titel."

Anelka
Ook de komst van adviseur Nicolas Anelka kan aan de tafel van het praatprogramma op weinig enthousiasme rekenen. "Ik weet niet of die man ook enig gevoel heeft voor het niveau van de jeugdopleiding van een zieltogende Nederlandse Eredivisieclub", aldus Derksen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

René van der Gijp neemt Boudewijn Zenden weer op de hak
Derksen over privéjet-uitspraak Heitinga: 'misselijkmakend'
LIVE: Roda presenteert Korotaev en Anelka
Heeft het laatste uur van Anastasiou geslagen?
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen