Overslaan en naar de inhoud gaan

Johan Derksen haalt sidekick Twan Huys door het slijk

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 16:14

Voetbalgoeroe Johan Derksen vindt het een slecht idee dat diva Patty Brard elke vrijdagavond aanschuift bij RTL Late Night van Twan Huys.

"De laatste die ze hadden moeten nemen om dat programma te redden is Patty Brard, en die nemen ze", zei Derksen maandagavond tijdens Veronica Inside.

Hulp
In de hoop dat de teleurstellende kijkcijfers van RTL Late Night weer een stijgende lijn inzetten, wordt de presentator uit Sevenum voortaan elke vrijdag bijgestaan door niemand minder dan de 63-jarige voormalige Luv-zangeres.

Lees ook: Patty Brard schiet Twan Huys te hulp

Beugelsdijk
En van die keuze snapt de Snor helemaal niks. "Ze zijn ons weer te snel af geweest. Die had hier moeten zitten", zei Derksen cynisch. Vervolgens kwam ter tafel dat de televisiediva de nodige plastische chircurgie heeft ondergaan. "Ze lijkt meer op Beugelsdijk dan op Patty Brard", zei analyticus René van der Gijp. De oud-voetballer deed er vervolgens nog een schepje bovenop: "Het enige mooie aan Patty Brard is, is dat ze haar mond niet meer dicht krijgt."

Sidekick
La Brard is niet de enige vaste tafelgast van Huys. De talkshowhost krijgt elke maandagavond gezelschap van Qmusic-dj Fien Vermeulen. Over haar was Derksen ook al niet bijster enthousiast. "Een of andere juffrouw die ik niet ken van de radio wordt nu op maandag de sidekick. Een blonde juffrouw van de radio die er wel iets beter uitziet dan Patty Brard", aldus de bromsnor.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen