Overslaan en naar de inhoud gaan

Johan Derksen haalt sidekick Twan Huys door het slijk

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 16:14

Voetbalgoeroe Johan Derksen vindt het een slecht idee dat diva Patty Brard elke vrijdagavond aanschuift bij RTL Late Night van Twan Huys.

"De laatste die ze hadden moeten nemen om dat programma te redden is Patty Brard, en die nemen ze", zei Derksen maandagavond tijdens Veronica Inside.

Hulp
In de hoop dat de teleurstellende kijkcijfers van RTL Late Night weer een stijgende lijn inzetten, wordt de presentator uit Sevenum voortaan elke vrijdag bijgestaan door niemand minder dan de 63-jarige voormalige Luv-zangeres.

Lees ook: Patty Brard schiet Twan Huys te hulp

Beugelsdijk
En van die keuze snapt de Snor helemaal niks. "Ze zijn ons weer te snel af geweest. Die had hier moeten zitten", zei Derksen cynisch. Vervolgens kwam ter tafel dat de televisiediva de nodige plastische chircurgie heeft ondergaan. "Ze lijkt meer op Beugelsdijk dan op Patty Brard", zei analyticus René van der Gijp. De oud-voetballer deed er vervolgens nog een schepje bovenop: "Het enige mooie aan Patty Brard is, is dat ze haar mond niet meer dicht krijgt."

Sidekick
La Brard is niet de enige vaste tafelgast van Huys. De talkshowhost krijgt elke maandagavond gezelschap van Qmusic-dj Fien Vermeulen. Over haar was Derksen ook al niet bijster enthousiast. "Een of andere juffrouw die ik niet ken van de radio wordt nu op maandag de sidekick. Een blonde juffrouw van de radio die er wel iets beter uitziet dan Patty Brard", aldus de bromsnor.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen