Overslaan en naar de inhoud gaan

Johan Derksen haalt sidekick Twan Huys door het slijk

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 16:14

Voetbalgoeroe Johan Derksen vindt het een slecht idee dat diva Patty Brard elke vrijdagavond aanschuift bij RTL Late Night van Twan Huys.

"De laatste die ze hadden moeten nemen om dat programma te redden is Patty Brard, en die nemen ze", zei Derksen maandagavond tijdens Veronica Inside.

Hulp
In de hoop dat de teleurstellende kijkcijfers van RTL Late Night weer een stijgende lijn inzetten, wordt de presentator uit Sevenum voortaan elke vrijdag bijgestaan door niemand minder dan de 63-jarige voormalige Luv-zangeres.

Lees ook: Patty Brard schiet Twan Huys te hulp

Beugelsdijk
En van die keuze snapt de Snor helemaal niks. "Ze zijn ons weer te snel af geweest. Die had hier moeten zitten", zei Derksen cynisch. Vervolgens kwam ter tafel dat de televisiediva de nodige plastische chircurgie heeft ondergaan. "Ze lijkt meer op Beugelsdijk dan op Patty Brard", zei analyticus René van der Gijp. De oud-voetballer deed er vervolgens nog een schepje bovenop: "Het enige mooie aan Patty Brard is, is dat ze haar mond niet meer dicht krijgt."

Sidekick
La Brard is niet de enige vaste tafelgast van Huys. De talkshowhost krijgt elke maandagavond gezelschap van Qmusic-dj Fien Vermeulen. Over haar was Derksen ook al niet bijster enthousiast. "Een of andere juffrouw die ik niet ken van de radio wordt nu op maandag de sidekick. Een blonde juffrouw van de radio die er wel iets beter uitziet dan Patty Brard", aldus de bromsnor.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen