Overslaan en naar de inhoud gaan

Joeri Verlinden niet in EK-finale Glasgow

Geplaatst opwoensdag 4 december 2019 - 19:45

Joeri Verlinden is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van het EK kortebaan. Hij is eerste reserve in Glasgow.

De vlinderslagspecialist uit Melick tikte in de eerste halve finale van de 100 meter als vierde aan in een tijd van 50,47 seconden. In de tweede halve finale waren vijf zwemmers sneller dan Verlinden. Aleksandr Kharlonov uit Rusland werd vijfde en tikte 0,05 seconden eerder aan dan Verlinden.

Sneller in serie
Woensdagmorgen finishte de 31-jarige zwemmer in de serie als derde en was toen 0,1 seconde sneller dan later in de halve finale.

Verlinden pakte al drie keer een medaille bij het EK kortebaan, voor het laatst in 2012.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen