Overslaan en naar de inhoud gaan

Joeri Verlinden mist podium met estafetteteam

Geplaatst opmaandag 6 augustus 2018 - 20:55

Joeri Verlinden is er met de gemengde estafetteploeg niet in geslaagd een medaille te grijpen op de 4 keer 100 meter wisselslag in het Schotse Edinburgh.

De uit Melick afkomstige zwemmer legde met Kira Marije Toussaint, Arno Kamminga en Ranomi Kromowidjojo de afstand af in 3 minuten en 45,57 seconden.

Vierde plaats
Daarmee werden de Nederlandse zwemmers vierde in het Tollcross Swimming Centre. Het goud ging naar het Britse team. De Oranje zwemmers hadden hun serie gewonnen en Rusland naar de derde plaats verwezen. In de finale zwommen de Russen sneller dan de Nederlanders en finishten als tweede. Italië werd derde.

Verlinden zou maandag ook op de 50 meter vlinderslag uitkomen, maar kwam niet aan de start. Naar verwachting start hij woensdag in Edinburgh wel op de 100 meter vlinderslag.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen