Overslaan en naar de inhoud gaan

Joeri Schroijen van VVV onderweg naar Fortuna

Geplaatst opmaandag 26 januari 2015 - 12:41

VVV heeft met Fortuna Sittard overeenstemming bereikt over het verhuren van Joeri Schroijen.

De linkspoot bereikte eerder al een akkoord met de Sittardenaren. Schroijen wordt voor de rest van het seizoen verhuurd en na dit seizoen definitief overgenomen door zijn oude club.

Keuring
Schroijen moet alleen nog medisch gekeurd worden bij de club waar hij debuteerde in het betaald voetbal. De Weertenaar maakte vorig seizoen de overstap naar Go Ahead Eagles, maar hoofdtrainer Foeke Booy zag het niet in hem zitten. Daarop werd hij verhuurd aan VVV.

Weinig gebruik
Onder René Trost kreeg Schroijen veel speeltijd. VVV contacteerde hem vervolgens tot 1 juli 2016, maar Maurice Steijn maakte deze jaargang weinig gebruik van zijn diensten. De afgelopen twee wedstrijden stond Schroijen wel in de basis, door blessures bij Niels Fleuren en Vitalijs Maksimenko.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Voorn in gesprek met VVV, geen toekomst voor Jeffrey Vlug
Aziz Khalouta bezorgt VVV zege in Enschede
Schroijen start bij VVV vanwege blessure Fleuren
Fortuna zegt contracten van negen spelers op
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen