rechtbank roermond (4 maart 2020)

Twee ton boete voor vastgoedbaas Joep J.

De rechtbank in Roermond heeft maandag de 68-jarige vastgoedbaas Joep J. uit Kerkrade veroordeeld tot een geldboete van 200.000 euro en een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf wegens fraude.

Woning geld vastgoed stock
Justitie: vastgoedkoning moet boete van zeven ton krijgen

Vastgoedkoning Joep J. (68) krijgt een forse geldboete en een voorwaardelijke celstraf van één jaar, als het aan justitie ligt. Dat eiste de officier vrijdag. Deze boete bedraagt bijna zeven ton.

Vastgoed woning huis stock
Vastgoedkoning geconfronteerd met louche deals: 'Klopt niet'

Vastgoedmagnaat Joep J. (68) heeft verschillende panden deels zwart betaald en knoeide met facturen en huurovereenkomsten. Dat beweren getuigen en mensen die bij die deals betrokken waren.

Woning geld vastgoed stock
Justitie wil bijna anderhalf miljoen euro van vastgoedkoning

Als het aan justitie ligt, moet vastgoedkoning Joep J. (68) ruim 1,3 miljoen euro terugbetalen aan de staat. Dat geld zou de verdachte uit Kerkrade immers hebben verdiend met criminele activiteiten.

Huis woning geld huisjesmelker stock
Vastgoedkoning Joep J. na tien jaar alsnog voor de rechter

Liefst tien jaar na een grote actie tegen vermeend huisjesmelker Joep J. (68) staat de hoofdrolspeler voor de rechter, samen met tien andere verdachten.

Ontslag Bedrijf Office Werk
Welzijnsstichting in Kerkrade huurt pand van Joep J.

Een welzijnsstichting in Kerkrade blijkt een pand te huren van Joep J., die wordt verdacht van vastgoed- en belastingfraude.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten