Overslaan en naar de inhoud gaan

Jochie valt in put, gered door broertje

Geplaatst opwoensdag 16 augustus 2017 - 15:55

Een jongetje van 4 jaar is woensdag bij een speeltuin in Maastricht in een open put gevallen.

De deksel viel dicht waardoor het hulpgeroep nauwelijks te horen was. "Gelukkig hoorde mijn oudste zoon toch geluid uit de put komen en trok de deksel open. Hij hield zijn broertje vast, zodat hij niet in het water zou vallen. Samen hebben we hem er uit weten te halen", vertelt de moeder van het kind aan 1Limburg. De put werd vervolgens afgezet door personeel.

Schaafwonden
Het geschrokken jongetje hield flinke schaafwonden over aan zijn val. "De medewerkers van de speeltuin hebben ons gelijk geholpen." De moeder gaat het incident wel nog melden bij de eigenaar. "Ik wil de speeltuin niet in een kwaad daglicht stellen, maar ik wil juist ouders waarschuwen dat je er niet zomaar vanuit kunt gaan dat een speeltuin veilig is."

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Speelhal dagenlang dicht na ongeval met kind
Twee gewonden bij kettingbotsing in Maastricht
ongeval, botsing, maastricht
Scooterrijder gewond bij botsing met taxi in Maastricht
Gewonde op straat gevonden in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen