Overslaan en naar de inhoud gaan

Jochie valt in put, gered door broertje

Geplaatst opwoensdag 16 augustus 2017 - 15:55

Een jongetje van 4 jaar is woensdag bij een speeltuin in Maastricht in een open put gevallen.

De deksel viel dicht waardoor het hulpgeroep nauwelijks te horen was. "Gelukkig hoorde mijn oudste zoon toch geluid uit de put komen en trok de deksel open. Hij hield zijn broertje vast, zodat hij niet in het water zou vallen. Samen hebben we hem er uit weten te halen", vertelt de moeder van het kind aan 1Limburg. De put werd vervolgens afgezet door personeel.

Schaafwonden
Het geschrokken jongetje hield flinke schaafwonden over aan zijn val. "De medewerkers van de speeltuin hebben ons gelijk geholpen." De moeder gaat het incident wel nog melden bij de eigenaar. "Ik wil de speeltuin niet in een kwaad daglicht stellen, maar ik wil juist ouders waarschuwen dat je er niet zomaar vanuit kunt gaan dat een speeltuin veilig is."

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Speelhal dagenlang dicht na ongeval met kind
Twee gewonden bij kettingbotsing in Maastricht
ongeval, botsing, maastricht
Scooterrijder gewond bij botsing met taxi in Maastricht
Gewonde op straat gevonden in Maastricht
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen