Overslaan en naar de inhoud gaan

Jo Palmen over rapport: 'Positief zoals gehoopt'

Geplaatst opwoensdag 21 februari 2018 - 16:40

De Brunssumse wethouder Jo Palmen noemt het rapport over zijn integriteit positief.

"Ik moet het nog bestuderen, maar het is positief, zoals ik ook had gehoopt. Dat had ook niet anders gekund", aldus Palmen na afloop van de presentatie. Verder wil hij niet ingaan op het onderzoek. Dat doet hij pas tijdens de eerstkomende raadsvergadering op 6 maart. "Wat ik vind is niet belangrijk. Belangrijk is wat de raad vindt", aldus Palmen.

Ondermijnd
Palmen had tegenover Persbureau ANP stevige kritiek op voormalig burgemeester Luc Winants. Die trad af toen Palmen weigerde op te stappen na een eerder integriteitsonderzoek. Volgens Palmen heeft Winants structureel de wet niet nageleefd en zou de voormalige burgemeester de democratie ondermijnd hebben.

Lees ook: Winants hield ontlastende informatie Jo Palmen achter

Volgens het woensdag gepresenteerde rapport vormt Jo Palmen geen groot risico voor de Brunssum. Palmen hoeft zijn wethouderspost dan ook niet op te geven, is de conclusie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen