Oud-PSV'er in adviesraad Fortuna Sittard

Oud-PSV’er Willy van de Kerkhof neemt zo goed als zeker plaats in een nieuwe klankbordgroep die Fortuna Sittard van advies en ondersteuning gaat voorzien.

Geldschieters Fortuna begraven strijdbijl

Het geschil tussen de Fortuna-geldschieters Jo Abelshausen en René ter Borgh lijkt uit de wereld, na een gesprek tussen beide partijen.

Fortuna-kopstukken vechten onderling conflict uit

Terwijl Fortuna Sittard aan de rand van de financiële afgrond staat, dreigt het conflict tussen twee kopstukken te escaleren.

Limburgse voetbalvoorzitters: ‘KNVB leverde prutswerk’

Door prutswerk van de KNVB neemt Nederland niet deel aan het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Dat is althans de mening van de Limburgse voetbalbestuurders.

Van Vossen kon eer aan zichzelf houden

Fortuna Sittard heeft Peter van Vossen de mogelijkheid gegeven zijn eigen vertrek te regisseren. Die mogelijkheid benutte de trainer niet, waardoor de club zich genoodzaakt zag Van Vossen te ontslaan.

Voetbalclubs: 'Zet talentvolle jeugd bij elkaar'

De vier Limburgse voetbalclubs wijzen een samenwerking op het gebied van talentontwikkeling niet van de hand. Volgens de clubs kan een samenwerking het niveau van het Limburgse voetbal optillen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten