Overslaan en naar de inhoud gaan

JIM wil paardensport op het Vrijthof

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2020 - 16:15

Jumping Indoor Maastricht (JIM) wil in 2021 paardensport op het Vrijthof in Maastricht laten zien.

Dat zegt directeur Frank Kemperman vrijdag tegen L1. "Dat is een van de ideeën die we aan het uitwerken zijn." Hij wil voor de versie van 2021 de paardensport naar het centrum van de provinciehoofdstad brengen. Hij wil graag de paardensport op het Vrijthof laten zien, bijvoorbeeld met een demonstratie. De plannen zitten op dit moment nog allemaal in de conceptfase.

Nieuwe ideeën
De organisatie wil vooral nieuwe ideeën blijven ontwikkelen. "We gaan niet een jaar zitten slapen."

Polo op het Vrijthof
In het verleden heeft er reeds meermaals een paardensportevenement op het Vrijthof plaatsgevonden. Het betrof toen het onderdeel polo onder de naam City Polo Maastricht. Het Vrijthof in Maastricht werd toen omgetoverd tot een heuse polobaan.

Coronacrisis
De organisatie van Jumping Indoor Maastricht zet vanwege de coronacrisis een streep door het paardensportevenement dit jaar. Het evenement zou plaatsvinden tussen 6 en 8 november in het MECC.

Lees ook: Geen Jumping Indoor Maastricht dit jaar

Volgens directeur Frank Kemperman van Jumping Indoor Maastricht is het een te groot financieel risico om verder te gaan met het organiseren van het indoor evenement in het MECC.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen