Overslaan en naar de inhoud gaan

JIM wil paardensport op het Vrijthof

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2020 - 16:15

Jumping Indoor Maastricht (JIM) wil in 2021 paardensport op het Vrijthof in Maastricht laten zien.

Dat zegt directeur Frank Kemperman vrijdag tegen L1. "Dat is een van de ideeën die we aan het uitwerken zijn." Hij wil voor de versie van 2021 de paardensport naar het centrum van de provinciehoofdstad brengen. Hij wil graag de paardensport op het Vrijthof laten zien, bijvoorbeeld met een demonstratie. De plannen zitten op dit moment nog allemaal in de conceptfase.

Nieuwe ideeën
De organisatie wil vooral nieuwe ideeën blijven ontwikkelen. "We gaan niet een jaar zitten slapen."

Polo op het Vrijthof
In het verleden heeft er reeds meermaals een paardensportevenement op het Vrijthof plaatsgevonden. Het betrof toen het onderdeel polo onder de naam City Polo Maastricht. Het Vrijthof in Maastricht werd toen omgetoverd tot een heuse polobaan.

Coronacrisis
De organisatie van Jumping Indoor Maastricht zet vanwege de coronacrisis een streep door het paardensportevenement dit jaar. Het evenement zou plaatsvinden tussen 6 en 8 november in het MECC.

Lees ook: Geen Jumping Indoor Maastricht dit jaar

Volgens directeur Frank Kemperman van Jumping Indoor Maastricht is het een te groot financieel risico om verder te gaan met het organiseren van het indoor evenement in het MECC.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen