Overslaan en naar de inhoud gaan

Jim Taihuttu met Yellow Claw op nieuw dancefestival

Geplaatst opmaandag 2 februari 2015 - 15:42

De Venlose dj en filmregisseur Jim Taihuttu treedt met zijn collectief Yellow Claw op tijdens het nieuwe dancefestival The Flying Dutch.

De tien grootste Nederlandse dj’s komen op 30 mei samen op drie plekken: Strijp-S in Eindhoven, het Olympisch Stadion in Amsterdam en Ahoy Buiten in Rotterdam.

Helikopters
De artiesten vliegen in helikopters van stad naar stad. Onder anderen Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Nicky Romero en Oliver Heldens treden op.

Krokobil
Yellow Claw brak in 2012 door met het lied Krokobil. Ook Nooit Meer Slapen, Thunder, Shotgun en Till It Hurts bereikten hoge posities in de hitlijsten. Naast Taihuttu (in deze formatie gebruikt hij zijn artiestennaam Jim Aasgier) vormen Nizzle en MC Bizzey het muziekcollectief.

Het festival vindt plaats tussen 12:00 en 23:00 uur. De organisatie gokt op 100.000 bezoekers. Kaartjes zijn te koop voor net geen 45 euro.

Youtube
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Yellow Claw komt binnen op 1 in Amerika
Limburgse dj's strijden met elkaar om Edison
Yellow Claw nieuw binnen in prestigieuze DJ Mag Top 100
Dj uit Venlo op hetzelfde album als Justin Bieber
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen