Overslaan en naar de inhoud gaan

Jim Taihuttu met Yellow Claw op nieuw dancefestival

Geplaatst opmaandag 2 februari 2015 - 15:42

De Venlose dj en filmregisseur Jim Taihuttu treedt met zijn collectief Yellow Claw op tijdens het nieuwe dancefestival The Flying Dutch.

De tien grootste Nederlandse dj’s komen op 30 mei samen op drie plekken: Strijp-S in Eindhoven, het Olympisch Stadion in Amsterdam en Ahoy Buiten in Rotterdam.

Helikopters
De artiesten vliegen in helikopters van stad naar stad. Onder anderen Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Nicky Romero en Oliver Heldens treden op.

Krokobil
Yellow Claw brak in 2012 door met het lied Krokobil. Ook Nooit Meer Slapen, Thunder, Shotgun en Till It Hurts bereikten hoge posities in de hitlijsten. Naast Taihuttu (in deze formatie gebruikt hij zijn artiestennaam Jim Aasgier) vormen Nizzle en MC Bizzey het muziekcollectief.

Het festival vindt plaats tussen 12:00 en 23:00 uur. De organisatie gokt op 100.000 bezoekers. Kaartjes zijn te koop voor net geen 45 euro.

Youtube
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Yellow Claw komt binnen op 1 in Amerika
Limburgse dj's strijden met elkaar om Edison
Yellow Claw nieuw binnen in prestigieuze DJ Mag Top 100
Dj uit Venlo op hetzelfde album als Justin Bieber
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen