Overslaan en naar de inhoud gaan

JIM: Australiër is Chardon net iets te snel af

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 16:04

De tweede editie van de wereldbekerwedstrijd voor vierspannen tijdens Jumping Indoor Maastricht is gewonnen door de Australische wereldkampioen Boyd Exell.

De twee Nederlandse favorieten IJsbrand Chardon en diens zoon Bram werden respectievelijk tweede en derde.

Video: L1

Nipt verschil
Het verschil tussen vijfvoudig wereldkampioen Exell en Chardon senior was nihil, namelijk 16 honderdste. Opvallend was dat alleen Exell, Bram en IJsbrand Chardon zich plaatsten voor de barrage.

Tussenstand
In de tussenstand om de wereldbeker gaat Boyd Exell aan de leiding met 20 punten. Bram en IJsbrand Chardon delen de tweede plaats met ieder 7 punten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen