Overslaan en naar de inhoud gaan

JIM: Australiër is Chardon net iets te snel af

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 16:04

De tweede editie van de wereldbekerwedstrijd voor vierspannen tijdens Jumping Indoor Maastricht is gewonnen door de Australische wereldkampioen Boyd Exell.

De twee Nederlandse favorieten IJsbrand Chardon en diens zoon Bram werden respectievelijk tweede en derde.

Video: L1

Nipt verschil
Het verschil tussen vijfvoudig wereldkampioen Exell en Chardon senior was nihil, namelijk 16 honderdste. Opvallend was dat alleen Exell, Bram en IJsbrand Chardon zich plaatsten voor de barrage.

Tussenstand
In de tussenstand om de wereldbeker gaat Boyd Exell aan de leiding met 20 punten. Bram en IJsbrand Chardon delen de tweede plaats met ieder 7 punten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen