Overslaan en naar de inhoud gaan

'Jezus' in Passiespelen doet aangifte van bedreiging

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2015 - 6:22

Abbie Chalgoum, die Jezus vertolkt in de Tegelse Passiespelen, heeft donderdag bij de politie aangifte gedaan van bedreiging.

Volgens de Nederlander van Marokkaanse origine is hij al enkele keren door een groepje Marokkanen bij het station van Tegelen opgewacht. Zij scholden hem uit en uitten dreigementen.

Aangifte
Bij de Passiespelen aanwezige politie heeft de jongens al eens aangesproken en Chalgoum geadviseerd aangifte te doen.

Paul Hollaar van de Passiespelen zegt dat beveiligers Chalgoum van het station kunnen afhalen, als hij dat wil. "Dan moet hij even bellen. We gaan hem daar niet met beveiligers opwachten. Geen poppenkast. Daar doe je die rotjongens alleen maar een plezier mee."

Niet bang
Hollaar neemt de bedreiging niet al te serieus, zegt hij. Ook Abbie Chalgoum is niet bang. "Misschien had ik ze een kaartje voor de Passiespelen moeten geven."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bedreigers van Passiespelen-Jezus nog onbekend
'Jezus' nodigt de burgemeester van Rotterdam uit
Hoofdrolspeler Passiespelen misschien in The Passion
'Jezus' ziet acteercarrière wel zitten
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen