Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Jezus' nodigt de burgemeester van Rotterdam uit

Geplaatst opwoensdag 26 augustus 2015 - 22:37

'Jezus' heeft de burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam uitgenodigd voor een van de laatste voorstellingen van de Passiespelen in Tegelen.

Abbie Chalgoum, die in het stuk de rol van Jezus speelt, heeft de burgemeester van Marokkaanse komaf een brief gestuurd. "Zou hij komen? Nee heb ik. Ja kan ik krijgen.", schrijft hij op Twitter.

De van oorsprong Marokkaanse acteur kwam de laatste weken regelmatig in het nieuws omdat hij al een tijd wordt bedreigd door een groepje Marokkaanse jongens. Die vielen hem op het station van Tegelen een aantal keren lastig en slingerden scheldwoorden en bedreigingen naar zijn hoofd. Chalgoum deed daarop aangifte bij de politie.

Lees ook: Politiebegeleiding voor bedreigde 'Jezus' Abbie Chalgoum.

De Passiespelen worden nog drie zondagmiddagen opgevoerd. Zondag 13 september is de laatste voorstelling.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Hoofdrolspeler Passiespelen misschien in The Passion
'Jezus' ziet acteercarrière wel zitten
'Jezus' speelt hoofdrol in thriller over Bende van Venlo
Politiebegeleiding voor bedreigde 'Jezus' Abbie Chalgoum
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen