Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdtrainerpapieren voor vijf VVV'ers

Geplaatst opzaterdag 26 augustus 2017 - 20:16

Een vijftal selectiespelers van VVV-Venlo heeft de opleiding tot UEFA C-jeugdtrainer met succes afgerond.

Danny Post, Jerold Promes, Delano van Crooij, Clint Leemans en Torino Hunte slaagden voor de cursus. Ook Rick Houben, die bij VVV-Venlo actief is als jeugdtrainer, slaagde evenals als de 20-jarige Venraynaar Stijn Brinkman en oud-Roda en VVV-speler Ken Leemans.

Met het diploma mogen ze teams tot en met de vierde klasse KNVB trainen.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen